23.6.12

Blog reklamlarına tık = +1 Yardım

Herkese tekrar merhaba,

Aslında uzun zamandır düşündüğüm ve blogumu da kullanarak gerçekleştirmek istediğim bir proje var.

Aslına bakarsanız, bu zamana kadar bir çok sosyal ve bilimsel alanda proje yürüttüm diyebilirim ama bu sefer  elimden gelenin en iyisini yaparak başka insanlara yardım da etmek istiyorum. Peki neden?

17 yaşında aslında olabildiğince elinden geldiğinin en iyisini yapan biriyim ve çok uzun zamandır yazıyorum sadece blogda da değil. Aklıma geldikçe düşündükçe... Önceleri bloga reklam almayı hiç düşünmedim.

Ama bir düşündüm ve aklıma bir fikir geldi. Acaba reklam alsam, insanlar tıklasa ve gelecek maddi kazanç (burada en kısa zaman için 3-4 aylık süreç) ile ben bir yardım kuruluşuna yardım etsem? Sonuçta okuduğum için çalışmıyorum ama birçok açıdan yardıma ihtiyacı olan birçok insan,dernek,vakıf var. Elimde böyle bir imkan varken neden kullanmayım ve kendi emeğimle ürettiğim bu blogdan bir gelir sağlamayayım?

Şimdi bu fikri burada hayata geçirmek için ve yardımlarınıza ihtiyacım olduğu için yazıyorum. Aslında yazmamak için direndim önce etik gelmedi ama duyurmazsam da reklam gelirleri artmaz diye şimdi yazıyorum. Eğer reklamlara tıklarsanız her tıklayışınız sonucu bu blogdan günlük bir kazanç alacağım, bu kazanç birikecek ve ben herkesçe bilinen ve sadece ve sadece yardım etmek amacıyla kurulmuş bir vakfa/derneğe yardım edeceğim.(Henüz resmi görüşmeler bitmediği için buraya yazamıyorum) 

Sonuç olarak,

Bir tık, benim yapmaya hazırlandığım yardıma +1 kazanç. Lütfen duyurun, desteklerinizi bekliyoruum!

Şimdiden teşekkürler.

Selin.

4 yorum:

  1. tıklattık efem:)
    çok güzel düşünmüşsün:))

    YanıtlaSil
  2. TEBRİK EDERİM,DESTEKÇİNİZ SELİN!

    AGK ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI
    MEHMET GAZİOĞLU

    YanıtlaSil
  3. sol usteki gogole reklamina tikladim

    YanıtlaSil