15.6.09

dikkaaaat !

Herkese selam ! Ben s e l i n. Web tasarımıyla uğraşıyorum. Aslında nasıl başladım web tasarımına, ben de bilmiyorum =D . 4 - 5 yıllık bir macera bu benim için ama gerçekten seviyorum. =D

Blog açmaya gelince, bir anda karar verdim buna da. Blogger'a tıkladım ve karşımda blogum. Yazıyı yazdım silindi, benim hatamdı ama yine de sinirlendim galiba. Ben de yeni bir blog açtım, her şeye sıfırdan başlayayım dedim. Adı da ilginç olsun, insanlar tıklasın dedim ve " Dikkat Selin Çıkabilir" i yarattım evet işte tüm olay 3-4 dk içinde oldu. Tabi bu yazıyı yazana dek bir çok kişiyle konuştum msnden, facebooktan bu yüzden bu yazıyı ancak 20:00 da yazabiliyorum. Şablonu seçmem de uzun sürdü bir de. Sonra yukarıda gördüğünüz deneme tadında grafik yazıyı hazırladım, merak etmeyin sık sık değiştiririm.

Olabildiğince aktif olmaya çalışacağım blogda. Bir de arkadaşlarımla açtığım site var, onun da yapımıyla ilgileniyorum. Çok da meşgulüm gördüğünüz gibi.

Arkadaşlarım çok konuştuğumu söyler. Ben ne konuşmaktan ne de yazmaktan yorulurum galiba. Yazmak benim için daha özel. Çünkü söylediklerimi kalıcılaştırıyor. Belki de hem bunun için hem de daha fazla kişiye ulaşmak için açtım bu blogu. Aslında İngilizce açmak istiyordum ama o kadar ingilizce'm yok :/ umarım 1 yıl içinde olur.

Evet, farkındayım tamamen farklı bir konuya geçtim ama bugün testyourself'den test çözdüm " Hangi yaz meyvesisin? " diye. Sonuç beni gerçekten anlattı . Bir dakika bekleyin. testi tekrar çözüp aynı sonucu elde edip buraya yapıştırayım.

"Her evrenizde ayrı bir lezzet verdiniz. Hem herkesin sevdiği hafifçe afacan bir çocuktunuz, hem olgunluğunuza hayran kaldığı büyürken sizi seyredenler. İçliydiniz, samimiydiniz, zekiydiniz ve gene öylesiniz. Tek kusurunuz alınganlığınız ve bir anda kabarıveren öfkeniz. Varlığınız aşırı sıcaklara dayanmıyor. Bu yüzden sizinle uğraşırken tam kıvamında bırakmak gerekiyor. Fazla köpürtülmeye gelmiyorsunuz. Gülüşünüz etrafa huzur veriyor. Sizin olduğunuz yerde tatsızlığa mahal olmadığını herkes biliyor. "

Yazdıktan sonra narsistçe mi oldu diye düşündüm ama, agresifçe şeyler yazdığı tekrar aklıma gelince bu düşüncemden vazgeçtim.

Bundan sonra bloguma düzenli olarak yazı yazacağım. Umarım sürekli takip edersiniz. Bu yazı kendimi tanıtma yazısı gibiydi.Bundan sonra güncel konularla ilgili yazarım muhtemelen.

*fotoğrafları dollielove'dan aldım, görmese de site sahibi teşekkürler //

7 yorum:

  1. canım
    merhaba hayırlı olsun sayfan....
    www.zerrinkayhan.com
    http://zerrinceelisleri.blogspot.com
    http://zerrinkayhan.blogcu.com

    YanıtlaSil
  2. öncelikle blogunun ismi çok ii :D umarım zengin içerikli yazılar yazarsın ... başarılar XD

    YanıtlaSil
  3. çok şeker olmuş blogun tatlım, hayır olsun ne diyelim..:)bu arada ben gizemm..

    YanıtlaSil
  4. canıımm ikiziimmmm :D cok gzL oLmş bayıLdıımmm (:

    YanıtlaSil
  5. slm selncm ben alper :D başta belki ciddiye almadım ama yazdığın yazılara baktımda gerçekten güzel ve etkileyici bir blog olmuş :D kıskandım valla :D yazılarının devamını dilerim :P

    sevgiler en sevdiğin gıcığın :D

    YanıtlaSil
  6. Gizem,teşekkürler cnm :)

    Peliiiin <33 teşekkür ederim.

    En gıcık etmekten hoşlandığm kişi. =D Teşekkürler. Kıskanma bi gün sen de açarsın blog :D

    YanıtlaSil